

VIRGINIA COMMONWEALTH UNIVERSITY BOARD OF VISITORS

September 7, 2023 1:00 p.m.¹ Scott House 909 West Franklin St. Richmond, VA

AGENDA

1. CALL TO ORDER & WELCOME REMARKS 15 minutes (1:00 – 1:15 p.m.)

Hon. Todd Haymore, Rector

2. **PRESIDENT'S REPORT** 20 minutes (1:20 – 1:40 p.m.)

Dr. Michael Rao, President

3. BOARD MEMBER DUTIES & RESPONSIBILITIES

30 minutes (1:40 - 2:10 p.m.)

Ms. Stephanie Hamlett, University Counsel

Ms. Karen Helderman, Executive Director, Audit and Compliance Services

4. **BOARD EXPERIENCE** 10 minutes (2:10 – 2:20 p.m.)

Mr. Anthony Bedell, VCU Board of Visitors Member

5. ACADEMIC AFFAIRS 30 minutes (2:20 – 2:50 p.m.)

Dr. Fotis Sotiropoulos, Provost and Senior Vice President for Academic Affairs

6. UNIVERSITY BUDGET 30 minutes (2:50 – 3:20 p.m.)

Ms. Karol Kain Gray, Senior Vice and CFO

7. **DISCUSSION AND Q&A** 40 minutes (3:20 – 4:00 p.m.)

Board of Visitors Members

8. ADJOURNMENT

Hon. Todd Haymore, Rector

¹ The start time for the Board of Visitors meeting is approximate only. The meeting may begin either before or after the listed approximate start time as Board members are ready to proceed.